Zorán Unplugged Turné 2018

Zorán Unplugged Turné 2018

Leírás Elküld Kedvencekhez Nyomtatás

upload/program/242/24198/lead_270w.jpgZorán a 2018-as évet az Unplugged jegyében indítja. Az „Unplugged” kifejezés azt jelzi, hogy a dalok jobbára akusztikus hangszerelésben szólalnak meg, olyan vendégek zenélnek, akik éppen ezt a hangzást erősítik és jó néhány szerzeményben vonósnégyes színesíti majd a zenei élményt. A kihagyhatatlan dalok mellett megszólal néhány a ritkábban játszottak közül, és ugyanúgy örülhetünk majd az igazán régieknek, mint a legújabb, korábban még sosem hallott szerzeményeknek. Zorán koncertjeit mindig is az a bensőséges megszólalás jellemzi, amely magával ragadja és elvarázsolja közönségét, de az akusztikus hangzás ezt még hangsúlyosabbá teszi majd. Biztosak lehetünk abban, hogy ezúttal is mélyre hatoló és lélekemelő élményben lesz részünk.

On-line jegyrendelés, kezelési költség nélkül:  gag.jegy.hu
A Délmagyarország hűséges olvasóinak teljes áru és kedvezményes jegyek kaphatók a Délmagyarország megyei ügyfélszolgálati irodáiban.
Teljes áru jegyek kaphatók a Városi Sportcsarnokban, az Árkád Szeged Camel márkaboltjában és a Csermák Jegyirodában (Szeged, Horváth M. utca 7.)

 

Címkék

 

Vélemények, visszajelzések0 visszajelzés

Még nem írtak véleményt!

Írja meg tapasztalatát, véleményét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie!
Facebook profilommal szólok hozzá
Név:

Bejelentkezve Facebookon:
név

Kilépek a Facebookból
Mennyire volt elégedett a programmal:

Tapasztalata, véleménye: A véleményt saját felelősségére írja! A(z) 54.80.123.20 IP címről szól hozzá.

felhasználói szabályzatot