Woodstock az ugaron

Woodstock az ugaron
Ópusztaszer
Ópusztaszer
Időpont: 2018.07.04., 2018.07.05., 2018.07.06., 2018.07.07.

Leírás Elküld Kedvencekhez Nyomtatás

 

upload/program/247/24647/lead_270w.jpg


  
A WOODSTOCK AZ UGARON 2018-ban hatodik alkalommal tartja meg 4 napos szabadság-fesztiválját az ópusztaszeri Akhal Ménesen, Szegedtől 20 km-re. A fesztivál az Anna and the Barbies zenekar szervezése, amely egy alig száz fős rajongótáborból nőtte ki magát több napos összművészeti fesztivállá. A több mint 2000 négyzetméternyi természetvédelmi terület ad otthont a fesztiválnak, ezen foglal helyet a nagyszínpad és másik 12 programhelyszín, a jurta-szállások, a kemping, egy kisebb tó is, na meg árnyékos fás, bokros, erdős részek.  A helyszínen a fesztiválozók mellett továbbra is zavartalanul megfér a csodálatos ménes is, mely megadja a hely igazi ember és természetközeli hangulatát. A fesztivál sajátossága a helyszín egyediségén kívül Pásztor Anna és bandájának különleges vendégszeretete. A zenészek, művészek, barátok itt mind ismerik egymást, és teljes lazaságban szórakoznak napokig egymással és a közönséggel.

4 NAP
Július 4-7. között 4 nap szabadság a puszta kellős közepén, az ópusztaszeri Akhal Ménes birtokon.

13 HELYSZÍN:
A legnagyobb zenekaroknak teret adó nagyszínpad mellett számos alternatív helyszín várja a fesztivállátogatókat.

PUSZTA NAGYSZÍNPAD
A legnagyobb szabadtéri koncerthelyszín a fesztiválon tökéletes hang, fény és vizuáltechnikával ellátva, hogy a legnagyobb zenekarok  is a legszínvonalasabban adhassák elő műsorukat.
Itt naponta 3 másfél órás koncert lesz, 8, 10 és 0 órától.

JURTA KISSZÍNPAD
Második legnagyobb fedett színpad egy jurta belsejében, 300 fő befogadóképességgel. Itt a nagyszínpados koncertek közötti idősávban esténként 3 kisebb zenekar játszik 1 órás koncerteket.

TÁBORTŰZ AKUSZTIK SZÍNPAD
A központi jurtában található fedett kisszínpad, amelyen esténként tábortűz közben egy-egy  ismert magyar rocksztár ad egyszálgitáros ülős akusztikus koncertet, és közben mesél a közönségnek. A nyugalomra vágyók ide bújhatnak el a hangos koncertek elől.

KÉZMŰVES HIPSZTER DISZKÓ
A hajnalig tartó bulik helyszíne a magyar és nemzetközi alternatív zenei paletta és a naponta fellépő rocksztárok playlistjeiből válogatott zenékkel, tehetséges hazai dj-kkel.

CHILL ZÓNA
Egy csendes eldugott sziget az erdő árnyékában jógával, chill-zenével, masszázzsal, baba-mama sarokkal és spirituális feltöltődési lehetőségekkel különböző mesterek közreműködésével.

VÁSÁR
Folyamatos kézműves tevékenységek és vásárok a természetes anyagok és az újrahasznosítás jegyében.

FILMSÁTOR
Naponta több magyar és nemzetközi zenei témájú- és dokumentum-koncertfilmeket nézhetnek meg egy hűvös sátorban a fesztiválozók.

IRODALMI SÁTOR:
Íróakadémiás fiatal lehetségek programjai, minden ami líra és próza, újságírás vagy bármi ami a betűk bűvölésébe tartozik.

TÁLENTUM SZÍNPAD - 5 művészeti ágban: színészet, tánc, cirkuszművészet, költészet, zene - bárkinek lehetőséget nyújt a bemutatkozásra, aki pályáz és bekerül.

FRÖCCSBUSZ és BORFALU
A magyar helyi termelői borok bemutatkozása, fröccsök, szörpök, limonádék helyszíne.

MORZSA BISZTRÓ
A tradicionális magyar ételek és a modern gasztronómia ötvözése házias és minőségi ételekkel - elérhető áron.

KÜLSŐ HELYSZÍNEK ÓPUSZTASZEREN ÉS KÖRNYÉKÉN
Célunk a fesztivál látogatóival megismertetni a faluban megtalálható kulturális és turisztikai  jellegzetességeket.
CSILLAGÖSVÉNY - az ópusztaszeri Csillagösvény Útvesztő Öko-élménypark izgalmas kiegészítése a fesztivál programjának.
Fesztiválkarszalaggal kedvezményes a belépés.

EMLÉKPARK - az Ópusztaszert híressé tevő Nemzeti Történeti Emlékparkban található Feszty Körkép elengedhetetlen programpontja a fesztiválnak, a fesztiválkarszalaggal kedvezményes a belépés.

BÁNYATÓ - a fesztivál területétől 15 km-re lévő Bányató strandjához buszjáratokkal tervezzük szállítani napközben a fesztiválozókat. Fesztiválkarszalaggal kedvezményes a belépés.

TÖBB MINT 100 PROGRAM:
A 2018-as Woodstock az Ugaron a tavalyinál is több és színesebb programmal várja a pusztába vágyókat!  Az esti koncertek és bulik előtt tartalmas nappali programok, zenei workshopok, kézműves tevékenységek, filmvetítések, szakmai beszélgetések, és igazi lazulós chillzone teszi felejthetetlenné a nyár legjobb négy napját Ópusztaszeren! Részletes program hamarosan.

A FELLÉPŐKRŐL:
A fellépők kiválasztásakor számunkra a legfontosabb, hogy a lehető legszélesebb kívánságlistát tudjuk kiszolgálni, nem feledve azt, hogy a rendezvény alapvető célja, hogy fogyasztható – de minőségi kultúrával szolgálja közönségét.

IDEI FELLÉPŐK:
Supernem, Vad Fruttik, Anna and the Barbies, Random Trip, Péterfy Bori, Hiperkarma, 30Y, Ivan and the Parazol, Jónás Vera Experiment, Soerii és Poolek, Elefánt, NAZA, Apey and the Pea, Hangácsi Márton, Frenk, Mörk, Grand Mexican Warlock, Qalitons, Electronic Sheeps, Ék, Antonia Vai, River of Lust, Maszkura és a Tücsökraj, és a paletta folyamatosan bővül!

JEGYEK:
Arra törekszünk, hogy a Woodstock az Ugaron fesztivál elérhető legyen minden művészet- és zenekedvelő számára. Gyermekeknek 6 éves kor alatt a belépés ingyenes, de 18 év alatt csak szülői kísérettel látogatható a fesztivál.  Az elővételes kedvezményes bérleteket 12500 forintért a tixa.hu rendszerében lehet megvásárolni a Woodstock az Ugaron Fesztiválra.
https://tixa.hu/Woodstock-az-Ugaron-2018

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK:
A fesztiválozóknak számos lehetősége van megszállni. A Ménes területén található kempingben megszállhatnak sátortban, illetve lakókocsival is lehetséges a parkolás. Ópusztaszeren és környékén pedig számos vendégház várja az odaérkezőket, amelyek
a fesztivál honlapján hamarosan foglalhatóak lesznek.

UTAZÁS:
Ópusztaszer könnyűszerrel megközelíthető vonattal, buszokkal is, de Szegedről magán buszjáratok is odaszállítják a fesztiválozókat a Ménesre.

A FESZTIVÁL IDEOLÓGIÁJA: “AZ OFFLINE AZ ÚJ LUXUS”
Célunk kiragadni a tömeget az elektronika fogságából, és felemelni a fejeket a telefonokból interaktív programokkal, és az offline közösségi lét újra átélésével.
Ez nem jelenti azt, hogy a fesztivál technikailag nem lenne tökéletesen felszerelt. A leszakadást telefonparkolóval szeretnénk elérni,  illetve a NO SELFIES táblákkal, és a koncerteken való videózás korlátozásával.

TELEFONPARKOLÓ:
Ez úgy működik, mint egy ruhatár, ahová a telefonjaikat tudják leparkolni a fesztiválozók. Aki napközben 8 órára letétbe helyezi a telefonját, kap egy értékes 2 személyes kupont valamelyik tevékenységre, pl lovaglásra.

 
A 2017-es fesztivál aftermovie-ja: https://www.youtube.com/watch?v=u8XUYIWBlOc

Kapcsolat:

woodstockazugaron@gmail.com

facebook.com/woodstockazugaron

Hajek László: 06204965699

Dénes Adél: 06305786860

Címkék

 

Vélemények, visszajelzések0 visszajelzés

Még nem írtak véleményt!

Írja meg tapasztalatát, véleményét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie!
Facebook profilommal szólok hozzá
Név:

Bejelentkezve Facebookon:
név

Kilépek a Facebookból
Mennyire volt elégedett a programmal:

Tapasztalata, véleménye: A véleményt saját felelősségére írja! A(z) 54.162.253.34 IP címről szól hozzá.

felhasználói szabályzatot