Világklasszis rézfúvósok első hazai koncertje Szegeden

Világklasszis rézfúvósok első hazai koncertje Szegeden

Leírás Elküld Kedvencekhez Nyomtatás

Hazánkban most először hallhatja a közönség a világszerte jól ismert German Brass zenekart.

A Filharmónia Magyarország által szervezett Egyházzenei Fesztivál keretében három alkalommal lép színpadra az együttes. A zenekart május 17-én, 19.30 órakor a szegedi Dómban hallhatja a közönség.

Az 1974-ben, Németországban megalakult German Brass zenei repertoárjának változatosságával nemzetközileg is kitűnik a hasonló együttesek mezőnyéből. Műsorukban különleges módon keverednek a klasszikus és a szórakoztató zenei irányzatok, amiket az együttes tíz szólistája formál kivételes hangzásúvá. A német rézfúvósok az Egyházzenei Fesztiválra, aminek középpontjában idén az evangélikus egyházzene áll, J.S. Bach remekeit hozzák el a közönségnek.

Rangjukat a zenei életben az is jól mutatja, hogy megalakulásuk óta több, mint 45 országban adtak zajos sikerű koncertet. 2016-ban megjelent „Bach on Brass” című cd-jük a német klasszikus zenei lista 14. helyét szerezte meg.

A German Brass szegedi hangversenyére jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország szegedi jegyirodáiban és a www.jegymester.hu oldalon. További információ www.filharmonia.hu.

 

Címkék

 

Vélemények, visszajelzések0 visszajelzés

Még nem írtak véleményt!

Írja meg tapasztalatát, véleményét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie!
Facebook profilommal szólok hozzá
Név:

Bejelentkezve Facebookon:
név

Kilépek a Facebookból
Mennyire volt elégedett a programmal:

Tapasztalata, véleménye: A véleményt saját felelősségére írja! A(z) 54.162.253.34 IP címről szól hozzá.

felhasználói szabályzatot