KARCOLÁS - Polyák Lilla első popzenei koncertturnéja

KARCOLÁS - Polyák Lilla első popzenei koncertturnéja

Leírás Elküld Kedvencekhez Nyomtatás

KARCOLÁS - Polyák Lilla első popzenei koncertturnéja
2013. november 13., szerda 19:00


A musicalszínpadok ünnepelt színésznője popzenei pályáját is egyre jobban kiteljesíti. Ennek jegyében 2013 őszén többállomásos koncertturnéra indul, ahol saját dalai mellett napjaink népszerű könnyűzenei slágereit is előadja majd.

 A három évvel ezelőtti Itt és most és a Te vigyázz rám után, Lilla 2013-ban a Valami más című dallal az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóján a középdöntőig menetelt, s a dal azóta is számtalanszor felcsendül a rádiókban. A sikersorozat most a Karcolással folytatódik, melyet Rakonczai Viktor és Rácz Gergő, az Itt és most szerzőpárosa írt az énekesnő számára.

A koncerteken Lilla saját számait olyan népszerű előadók egyedi hangú feldolgozásával egészítik ki, mint Adele, Pink, Rihanna és Beyonce világhíres slágerei.

Az egyszerre bensőséges és mégis pörgős hangulatról nemcsak a művésznő gyönyörű hangja, hanem az élőzenei kíséret is gondoskodik majd. A zeneszerzőként is közreműködő Rakonczai Viktor és Rácz Gergő zongora- és gitárjátékkal teszik teljessé a koncerteket.

 
Polyák Lilla


A közkedvelt színész-énekesnőt sokoldalúsága és mindig gyönyörű megjelenése mellett telt és bársonyos hangja tette népszerűvé. A Madách Színház és a Budapesti Operettszínház ünnepelt művésze számos szerepben bizonyította már tehetségét, de a színpad mellett énekesnőként is egyre magasabbra tör. A nagysikerű Itt és most után, a 2013-as Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatóján Valami más című dala a középdöntőig menetelt.

Idén szeptemberben pedig elkészült a Karcolás.
 
Rakonczai Viktor, zongora

A sokoldalú zenész szerzőként és előadóként is komoly hírnévre tett szert a magyar popszakmában. Polyák Lilla mellett számos énekesnek írt dalt, többek között Tóth Gabinak, Zsédának, Wolf Katinak. 2012-ben és 2013-ban az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatójának zsűritagja. Artisjus és eMeRTon-díjas.
 
Rácz Gergő, gitár

A hatalmas sikereket elért V.I.P. együttes egykori tagja. Jelenleg sikeres zenei produkciókban vesz részt mint producer, zeneszerző, gitáros és hangszerelő. 2004 óta a Fool Moon nevű a capella együttes tagja. A 2013-as Eurovíziós Dalfesztiválon a Csak állj mellém című dala a legjobb nyolc közé jutott.

Jegyár:
elővételben: 2.600,-Ft
a koncert napján: 2.900,-Ft

Címkék

 

Vélemények, visszajelzések0 visszajelzés

Még nem írtak véleményt!

Írja meg tapasztalatát, véleményét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie!
Facebook profilommal szólok hozzá
Név:

Bejelentkezve Facebookon:
név

Kilépek a Facebookból
Mennyire volt elégedett a programmal:

Tapasztalata, véleménye: A véleményt saját felelősségére írja! A(z) 54.145.141.127 IP címről szól hozzá.

felhasználói szabályzatot