III. Szegedi Horgász - Vadász Piknik és Csongrád Megyei Vadásznap

III. Szegedi Horgász - Vadász Piknik és Csongrád Megyei Vadásznap

Leírás Elküld Kedvencekhez Nyomtatás

Ismét várja látogatóit a Dél-alföldi régió legnagyobb horgász-vadász rendezvénye!

2017. szeptember 16.-án, szombaton ismét megnyitja kapuit a Szegedi Olimpiai Központ Maty-éri versenypályája az ősz legizgalmasabb eseményére. Az immáron harmadik alkalommal megrendezésre kerülő SZEHOVA a Csongrád Megyei Vadásznappal karöltve az eddiginél is színesebb programkínálattal és sok újdonsággal várja a kilátogatókat.

A rendezvény szervezői a Csongrád Megyei Vadászszövetség, a Horgászegyesületek Csongrád Megyei Szövetsége és a Vidáman Kft. célja, hogy olyan aktív kikapcsolódási lehetőségeket mutassanak be amit más alkalmakkor nincs lehetőség megismerni. Így egyaránt várjuk a még csak érdeklődőket a horgász-és vadászsportok iránt, illetve azokat is akik hobbi és profi szinten tartanak mert az interaktív bemutatók mindenki számára nyújtanak tanulási lehetőséget.

Érdemes a család minden tagja részére kilátogatni a piknikre, hiszen olyan programokkal készülünk ahol minden korosztály talál magának tartalmas programlehetőséget és nem utolsó sorban a belépés teljesen ingyenes. A vállalkozó kedvű vendégek vízre is szállhatnak, a sportkedvelők sárkányhajózhatnak, aki pedig élményhajózásra vágyna egy pontoon típusú hajóval túrázhat. A legkisebbeket játszóházzal és izgalmas vetélkedőkkel várjuk. A kiállítói térben lehetőség van egyedi vadász- és horgásztermékek megismerésére és vásárlására is, az ország minden pontjából érkeznek kézműves termékeket készítő árusok. Gasztroélmények is várnak a látogatókra, az egyesületek halászlé- és vadétel kóstolókkal várják a vendégeket.

A vadász programok tekintetében az aktivitásé lesz a főszerep. Lehetőség lesz kipróbálni az íjászatot, légpuskalövészetet, bepillantást nyerhetünk a vadászkutyák munkájába, valamint Timbersport bemutatót is láthatnak az érdeklődők a STIHL jóvoltából. Továbbá a Csongrád Megyei Vadásznap programjai kínálnak még különleges élményeket.

A horgászat iránt érdeklődőket a vízparton egész nap bemutatók várják, ahol profi-és bajnok horgászoktól tanulhatnak. A még kezdők horgász suliban csiszolhatják tudásukat. Egyedi lehetőség a rendezvény napján, hogy  12 éves kortól ingyenesen lehet horgászvizsgát tenni, melynek részletei a facebook oldalunkon olvasható. A látogatók bepillantást nyerhetnek a törpeharcsa halászat folyamatába, valamint a vállalkozó kedvűek halat is telepíthetnek a Maty-ér vizébe.

A fentiek csak ízelítőül szolgálnak a III. SZEHOVA és Csongrád Megyei Vadásznap programkínálatába. Az esemény facebook oldalán folyamatosan töltjük fel a programokat és híreket amelyeket érdemes követni, hiszen van olyan program ahol a részvételhez egy előzetes helyszíni jelentkezés szükséges a lehetséges résztvevők száma miatt.

Címkék

 

Vélemények, visszajelzések0 visszajelzés

Még nem írtak véleményt!

Írja meg tapasztalatát, véleményét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie!
Facebook profilommal szólok hozzá
Név:

Bejelentkezve Facebookon:
név

Kilépek a Facebookból
Mennyire volt elégedett a programmal:

Tapasztalata, véleménye: A véleményt saját felelősségére írja! A(z) 54.145.124.143 IP címről szól hozzá.

felhasználói szabályzatot