Álom Élet Manifesto

Álom Élet Manifesto

Leírás Elküld Kedvencekhez Nyomtatás

Szeretnéd megtapasztalni az álmokat és a vágyakat, amelyek a szíved legmélyén élnek? Szeretnél változtatni az életeden? Szeretnéd meglépni az első lépést a boldogságod és a küldetésed megtapasztalása felé?

upload/program/246/24545/lead_270w.jpgHidd el, a sikeres élet nem varázslat!
Neked is jár! Te is megérdemled!


Igen, meg kell változtatnod dolgokat!

A “mindset”-edet, a nézőpontodat, az elvárásaidat, a szokásaidat,
a tudatalatti programjaidat!
Igen, nehéz egyedül a változás, ezért szeretnék neked segíteni!

A megfelelő stratégiával és eszközökkel hamarosan Te is az álom életed élheted!
Tarts velem, hogy bemutassam Neked az egyik alapvető eszközt, ami vágyaid tudatos teremtésében segítségedre lesz!

Tarts velem, hogy bemutathassam az Álom Élet Manifesto című könyvemet, melyet azzal a szándékkal írtam, hogy egy “step by step” útmutatóként a segítségedre legyen a vágyott életed megtapasztalásában.

„Küldetésem nekem, Sólya Beának, hogy mentorként embertársaimat szolgáljam, és szeretettel arra inspiráljam őket, hogy forduljanak a fény felé, hogy belső erejükkel és bölcsességükkel kapcsolatba lépve addig ismeretlen magasságokba törekedjenek, valamint hogy a legmélyebb vágyaikat kielégítő jövőt álmodjanak és teremtsenek! Hogy ragyogtassák a saját fényüket, ezzel mutatva másoknak a sötétségből kivezető utat.”

Ez a könyv az áloméletedről szól, pontosabban annak a lehetőségéről, hogy az égő vágy, amit régóta a szívedben hordozol, a realitásoddá váljon.
Egy térkép, egy útmutató, amely eléd tárja a céljaid eléréséhez vezető szükséges lépéseket.
A könyv elolvasása után tudni fogod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy megtapasztald azt a vágyott valóságot, amelynek nagyon jól ismered a hologramját és a hívó szavát – már hosszú ideje.
A manifesto egy írott nyilatkozat: az alap hitrendszered, az értékrendszered, a szándékaid és a jövőképed gyűjteménye. A latin „manifestus” szóból ered, melynek jelentése manifesztálni, valóssá tenni, napvilágra hozni. Segíteni fog annak a kristályosításában, hogy mit értékelsz igazán, hogy valójában mi fontos az életedben, hogy miben hiszel, és miért vagy hajlandó kiállni.
A könyv a gyakorlataival és a feladataival segítségedre lesz, hogy elgondolkozz azon, hogyan is éled jelenleg az életed, meg vagy-e elégedve azokkal az eredményekkel, amelyeket a jelen életstílusod, szokásaid, gondolatmintáid következményeként tapasztalsz.

upload/program/246/24545/1_500x400.jpgKérdezd meg magadtól:

„Az értékrendszeremnek megfelelően élem az életem? A saját sztenderdjeim szerint? Boldog vagyok? Sikeres vagyok? Teszek napi tudatos lépéseket a személyes fejlődésem érdekében? Kifejezésre juttatom a küldetésem? Milyen változásokat kell tennem az életemben, hogy valóra váltsam az álmaimat a magam és a szeretteim számára? Mi más lehetséges még az életemben?”

A jelen realitásod a múltbéli gondolataid és érzelmeid eredménye. Ha jobb jövőre vágysz a jelen pillanatban tapasztalt életednél, akkor itt és most kell megváltoztatnod a gondolataidat és a tudatalatti programjaidat.

Amint ráébredsz isteni öntudatodra, kétely nélküli lesz a bizonyosság benned, hogy azért születtél a Földre, hogy megtapasztald határtalan képességekkel rendelkező önmagad, és hogy boldog, békés, gazdag életet élj, hiszen ez a születési jogod.
Fel kell ébredned Csipkerózsika-álmodból, hogy elhidd végre: a halhatatlanság erejével rendelkező spirituális lény vagy, és azért születtél a fizikai valóságba, hogy felfedezd és megtapasztald határok nélküli tulajdonságaidat és kreatív képességeidet.

A végcél a megvilágosodás, ami tulajdonképpen isteni öntudatunk tudatossá tétele.
Mindenki szeretné megtapasztalni a sikert, mindenki boldogságban, bőségben és tökéletes egészségben szeretne élni. Mégis, egyre nő a félelem, az aggódás, a kilátástalanság és a reménytelenség az emberekben.
Miért van az, hogy egyesek olyan könnyen érik el céljaikat, míg másoknak egész életükben meg kell elégedniük az átlagos élettel vagy talán a még annál is alacsonyabb sztenderdekkel?
A válasz a „mindset” (az elmédben élő gondolatok valamint az irányító érzelmek), a gyermekkori programozás, a szokások tudatos kialakítása. Minél tudatosabbá válsz a viselkedésedet és az érzelmeidet tudat alatt irányító mintákra, annál könnyebben veszed majd vissza az irányítást az életed felett.

Hogy miért nem éled jelen pillanatban az áloméleted?

Mert nem látod tisztán, hogy mit akarsz. Igazából nem is tudod, hogy mi tenne boldoggá.
 Nem hiszed el, hogy megérdemled, hogy az álmaidat éld, vagy hogy képes vagy azok elérésére. Már annyiszor csalódtál – talán önmagadban is – hogy nem hiszel már benne, hogy lehetséges. Mások elvárásainak próbálsz megfelelni. Belső negatív dialógusoddal rombolod az önbecslésedet és az önbizalmadat. Megoldások helyett a kifogásokat tartod a fókuszodban.

Van egy jó hírem!


Mindannyian, te is én is azért vagyunk itt, hogy csodálatos életet teremtsünk magunknak.
Ehhez pedig megvan minden szükséges eszközünk. Fantasztikus képességekkel rendelkező fizikai testünk, elképesztő erőkkel bíró elménk, és a hitünk, amellyel bármit elérhetünk. A feladatunk tehát az, hogy a rendelkezésünkre álló erőinket a céljaink elérésének és a vágyaink megtapasztalásának irányába fókuszáljuk. Ebben lesz segítségedre ez a könyv!
Itt az ideje, hogy visszavedd az irányítást, és újra az életed kapitányává válj!


Jegyek korlátozott számban kaphatók: booktour.solyabea.hu

Címkék

 

Vélemények, visszajelzések0 visszajelzés

Még nem írtak véleményt!

Írja meg tapasztalatát, véleményét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie!
Facebook profilommal szólok hozzá
Név:

Bejelentkezve Facebookon:
név

Kilépek a Facebookból
Mennyire volt elégedett a programmal:

Tapasztalata, véleménye: A véleményt saját felelősségére írja! A(z) 54.162.253.34 IP címről szól hozzá.

felhasználói szabályzatot